Welkom bij Evangelie Gemeente De Deur Almelo

Wij zijn een lokale startende gemeente in Almelo met een wereldwijde visie, welke verschillende leeftijden en culturen kent. God veranderd mensenlevens door Zijn woord, prediking vanuit Gods woord staat daarom centraal tijdens onze diensten. U bent van harte welkom!

God wil u ontmoeten. Wij ook.

bijbeltekst van de dag

Evenzo de beker, na de maaltijd, zeggende: Deze beker is het nieuwe verbond in mijn bloed, die voor u uitgegoten wordt.

Bidden & vasten

Er is een spreuk dat zegt; “Alles wat je aandacht geeft groeit” en daar zit [...]

Wij

Wij zijn een Evangelische kerk.

Als Evangelie Gemeente De Deur in Almelo zijn wij actief om mensen bekend te maken met het oorspronkelijke evangelie zoals door Jezus Christus en de apostelen werd verkondigd. Dit doen wij door wekelijkse activiteiten en evangelisatie.

Weten wie wij zijn, wat wij geloven en wat onze geschiedenis is? 

Meer info Contact

Diensten

Wanneer kan ik een dienst bezoeken?

U bent altijd welkom! Wij organiseren elke week 2 diensten en een midweekse Bijbelstudie. U bent welkom op zondagmorgen om 11.00 uur en op zondagavond om 18.00 uur.

Lees meer

Reguliere diensten

Speciale diensten

Bijbelstudies

Landelijke activiteiten

Getuigenissen

Bekijk de levensverhalen

Meer inspiratie

Agenda

Wij geloven dat God mensenlevens kan veranderen, zodat wij in en door Hem een nieuwe schepping zullen zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden van mensen die hun getuigenis met Jezus Christus graag met u willen delen.

Onze visie

Binnen de visie van Evangelie Gemeente De Deur Almelo staan er 5 kenmerken centraal, benieuwd welke?

Geven

Waarom geven aan de kerk?

Met de giften die binnenkomen wordt er geïnvesteerd in de kerkactiviteiten en evangelisatie. Wij geloven dat God zijn koninkrijk bouwt door onze levens en onze giften. Ook geloven wij dat ieder persoon die geeft, zelf gezegend zal worden. Door de activiteiten die wij als kerk organiseren kunnen wij mensen bereiken die God zoeken en kunnen mensen in contact komen met het levensveranderende evangelie van Jezus Christus.

 

Hoe kan ik geven?

Een Evangelische kerk

Wij zijn een Evangelische kerk.

Als Evangelie Gemeente De Deur in Almelo zijn wij actief om mensen bekend te maken met het oorspronkelijke evangelie zoals door Jezus Christus en de apostelen werd verkondigd. Dit doen wij door wekelijkse activiteiten en evangelisatie.

Meer info

Waar het begon

De kerk in Almelo.

De Deur Almelo is onderdeel van een snelgroeiende beweging, genaamd Christian Fellowship Ministries (CFM). Wereldwijd zijn er nu ongeveer 3000 kerken in meer dan 130 landen. In Nederland heten onze kerken ‘Evangelie Gemeente De Deur’.

Meer info

Nieuwsblog

Laatste nieuws en blogs.

Graag houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen binnen Evangelie Gemeente De Deur Almelo en informeren wij u over onze activiteiten. Middels een blog willen wij u ook graag aan het denken zetten over verschillende onderwerpen.

Lees meer

One80

Welkom bij One80.

One80 in Almelo is de plek waar levens 180 graden draaien. Hier kunt u God leren kennen door live muziek, films, getuigenissen en korte sketches.

Meer info